Proiect. Femeia de afaceri vrea sa-si vada fetele maritate inainte de a-si reface viata
La 43 de ani, Camelia Sucu este o femeie atragatoare si sigura pe ea, ca sa nu mentionam ca este si una dintre cele mai bogate romance. Ar putea cuceri, deci, aproape orice barbat din lume doreste si totusi, in ciuda faptului ca a divortat de patru ani, este tot singura. Ce o impiedica pe miliardara sa-si refaca viata?
Ea a fost vazuta, dupa despartirea de patronul Mobexpert, Dan Sucu, in compania unui tanar misterios, dar relatia lor s-a rupt in momentul in care a inteles ca era vanata pentru avere. O avere uriasa, de peste 60 de milioane de dolari.

In aceste conditii, nu este de mirare ca mama a doua fete, Ioana (21 de ani) si Cristina (17 ani), se dedica cresterii acestora, dar si afacerii sale - divizia de lux a Mobexpert, Class. Camelia Sucu s-a confesat unei prietene, spunand ca vremea ei a trecut si ca acum importanta este fericirea fetelor sale, pe care vrea sa le vada maritate. Abia dupa aceea se va mai gandi, daca este cazul, la o eventuala refacere a vietii sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.