MovieBox va aduce in saptamana asta pagini noi de filme programate pentru o lansare tomnatica, stiri proaspete, un nou top cu tematica de sezon – tot felul de bunatati, detaliate in meniul despaturit mai jos...

Calendaristic vorbind, vara e pe sfarsite, dar cineva acolo sus tine sa ne arate ca Al Gore stia el ce stia despre incalzirea globala. Asteptam 1 septembrie inainte sa dam nume si sa-nvinuim cu degetul aratator, dar daca nu apar norii-n curand, MovieBox cu siguranta se va instala permanent in sala de cinema. Pentru umbra, caci filmele din septembrie nu tin nici ele sa ne-aduca zapezi, fie si ele virtuale.

Avem detaliat si pozat, deci, “Australia”, noua drama istorica in care arata delicios actorii bastinasi Nicole Kidman si Hugh Jackman, nu-i asa? Am dedicat o pagina si deja faimosului “Tropic Thunder”, filmul fenomen care a maturat “Cavalerul negru” din fruntea box office-ului american. Din categoria satirelor mai face parte si “Disaster Movie”, care insa presupune acelasi IQ cerut si de celelalte comedii-caraghioslacuri marcate de prezenta lui Carmen Electra – vezi “Meet the Spartans”. Apoi mai am in tolba vreo doua SF-uri, unul cu nuante fantastice – “Journey to the Center of the Earth”, cu referire evidenta la cartea lui Jules Verne – si altul al carui subiect nu mai are nevoie de prezentare: “Star Wars: The Clone Wars”. Si un ultim adaos, zaharos ca orice comedie romantica, filmul “Over Her Dead Body”, care s-a strecurat si el pe sectiunea “In curand” a MovieBox-ului, gratie in principal farmecelor feminine ale nevestei disperate Eva Longoria-Parker.

In compartimentul destinat stirilor pentru cinefili, MovieNews, am postat cel mai recent aparute trailere – pentru filme unul si unul care ne vor tine in priza cu promo-uri pana la lansare. Dar la doi-douazeci ne incarca alte informatii, mai de actualitate: tot in MovieNews vorbim de muza lui Robin Wright Penn, ca si de sarutul gay dintre Jim Carrey si cel mai cunoscut export scotian de la Sean Connery incoace! Din ciclul zvonurilor alarmante, aflam ce nume mari sunt in cursa pentru distributia urmatorului episod Batman – jurizata de regizorul Nolan, cursa pentru rolul Catwoman arata dezechilibrat...

Stirile axate pe pataniile starurilor, adunate in NewsBox, va depana povesti frumoase – de exemplu, despre cum Ben Affleck si prietenul sau cel mai bun se pomenesc cu bebeli in contratimp. Lindsay Lohan iar intra in gura presei, dar de data asta sapata de cineva... aflati cine, dand click aici! Si, daca tot vorbeam de Lindsay, o actrita&cantareata, sa va indrept intr-o directie similara, cu stirea cam patetica despre Terrence Howard: pe cunoscutul actor amarul l-a impins la... serenade si ocheade. In fine, Eva Longoria nu-i singura actrita transportata la noi in cutia cu filme direct de pe platoul “Nevestelor disperate” – mai avem si doua bucati de stiri despre doi colegi ai ei si dramele lor familiale.

Un nou top pe Box Tops, ca in fiecare saptamana: de data asta sunt “barbata” si privesc vara drept in ochi ca sa adun cele mai bune filme cu tematica estivala – evident, dintre cele vazute de mine, iar voi sunteti invitati sa adaugati din propria cinemateca niste titluri. Si ca tot am ajuns sa foram prin memorie pentru topuri, iata cum aici, pe forumul MovieBox, mi-am amintit de Macaulay Culkin, care a implinit 28 de anisori zilele astea – asa ca i-am listat cinci performante memorabile.

Si, ca sa nu las cu ochii-n soare pe aceia dintre voi care vor sa stie ce ruleaza saptamana asta la cinema-urile bucurestene, programul e acecsibil dand click AICI.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.