Starul american lucreaza la piese noi, ale caror texte vor fi inspirate din opera poetului national al Scotiei, Robert Burns, potrivit cotidianului britanic The Guardian

Omul de televiziune american David Gest a explicat ca planuia sa realizeze, alaturi de Michael Jackson, un musical despre viata lui Burns, insa, in cele din urma, au optat pentru ideea de transformare a poeziilor "bardului" scotian in refrenuri muzicale.

Printre poeziile care vor fi puse pe muzica pe noul album al Regelui Pop se numara "Ae Fond Kiss", "Red Red Rose" si "Tam O'Shanter". Aceasta din urma, de pilda, spune, pe versuri, povestea unui barbat din localitatea Ayr, care, dupa destule ore petrecute la carciuma, are viziuni satanice in drum spre casa .

"Nu am schimbat versurile, dar muzica pe care vor fi puse va fi una moderna. Eu si Michael ne doream de mult timp sa facem acest lucru, pentru ca Burns este poetul nostru favorit", a declarat Gest.

Michael Jackson este printre putinii artisti care au fost introdusi in "Rock and Roll Hall of Fame" de doua ori. Starul american a intrat, de asemenea, in Cartea Recordurilor cu albumul "Thriller", care este, si astazi, cel mai bine vandut album din istoria muzicii.

Jackson a castigat 13 premii Grammy, a avut 13 single-uri devenite number one in topuri si a vandut peste 750 de milioane de discuri in intreaga lume. De la albumul "Invincible", din 2001, artistul nu a mai lansat niciun material discografic nou, din pricina problemelor legate de sanatate, dar si a proceselor in care a fost acuzat de pedofilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.