Scenaristul Aaron Sorkin si-a facut cont pe site-ul de social networking Facebook... caci se documenteaza pentru un nou proiect, un "biopic" al site-ului de succes care are doar 4 anisori.
Aaron Sorkin ("Charlie Wilson's War", "The West Wing [serial]", "Studio 60 on the Sunset Strip [serial]") s-a logat la Facebook pentru ca avea de anuntat in gura mare un nou film la care lucreaza pentru Columbia Pictures - un film chiar despre site-ul de interactiune virtuala.

Studioul a fost luat prin surprindere de miscarea lui Sorkin, care a spulberat orice sansa de a coace proiectul departe de ochii publicului, pentru moment. Acum ca scenaristul a dat cartile pe fata, pe Facebook, suntem in masura sa speculam despre noua lui intreprindere. Vom avea de-a face, deci, cu povestea site-ului de socializare intre netizeni, de la decolarea lui in 2004 la ridicarea meteorica pana in tagma minelor de aur care umplu 'Net-ul.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.