Membrii trupei Led Zeppelin Jimmy Page, John Paul Jones si Jason Bonham se reunesc pentru a lucra la un nou material, potrivit BBC News
Intr-un interviul pentru un post de radio din Detroit, tobosarul Bonham a declarat: "Am vrut sa scriem versuri pentru piese noi de multa vreme, inca din show-ul de reunire din Londra in decembrie anul trecut, dar Robert Plant nu s-a implicat in acest proiect. Acum insa, astept cu nerabdare sa ne intoarcem in studio".

Led Zeppelin este o trupa legendara de heavy metal formata in 1968 de Jimmy Page (chitara), Robert Plant (solist), John Paul Jones (chitara, clape) si John Bonham (tobe). Stilul trupei este foarte personal si are radacini in multe genuri muzicale, cum ar fi blues, folk, raggae, soul, funk, muzica clasica, latino si country.
Anul trecut, pe arena O2 din Londra, membrii Led Zeppelin au revenit pe scena pentru un concert de reunire asteptat de fanii din intreaga lume, ce a readus la viata, pentru o singura seara, legenda rock-ului, interpretand, timp de doua ore, toate hiturile clasice, de la "Stairway to Heaven", la "Whole Lotta Love".
Trupa a vandut 300 de milioane de albume in intreaga lume, cele mai multe in America, si toate albumele lor de studio au ajuns in topul 10 U.S. Billboard, cu sase dintre acestea ajungand pe locul 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.