Relatia amoroasa dintre actorii Brad Pitt si Angelina Jolie nu prea mai poate fi negata. Si asta pentru ca cei doi au speriat mai multi turisti aflati in calatorie intr-un safari in Africa cu zgomotele – adevarate urlete – pe care le „produceau“ chiar in mijlocul noptii.

Publicatia britanica The Sun a publicat declaratiile unor martori oculari care au chemat fortele de ordine la fata locului crezand ca are loc o crima de-a dreptul odioasa. "Credeam ca asistam la o crima", a spus unul dintre ceilalti oaspeti ai complexului turistic Alfajiri Villa Beach din Mombasa, Kenya. "Au fost chemati politistii care au dat cu ciocanele in usa.

Erau inarmati. Apoi s-a facut liniste si s-a auzit vocea lui Brad care spunea: "Suntem in regula, puteti pleca". Un alt martor a declarat: "Zgomotele semanau cu cele scoase de un animal ranit foarte grav". Aceasta veste i-a facut pe cei de la muzeul de ceara Madame Tussauds sa mute statueta lui Brad langa cea a Angelinei Jolie, adica departe de fosta sotie, Jennifer Aniston.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.