Doi concurenti, din Indonezia si Canada, care urmau sa cante pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2008, desfasurat intre 3 si 8 septembrie la Brasov, s-au retras din concurs, pe locurile urmand a intra Provincialii si Annamari Dancs, relateaza NewsIn

Interpreta Dewi Marpaung, din Indonezia, a anuntat ca se retrage din cauza unor motive de sanatate, iar membrii trupei Mudmen, din Canada, au motivat retragerea prin concretizarea unui turneu continental in America.

In urma retragerii celor doi concurenti, pe locurile vacante intra Provincialii si Annamari Dancs, calificati in selectia nationala dupa cei trei artisti alesi sa reprezinte Romania - Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu.

Astfel, pe scena Festivalului International Cerbul de Aur 2008 se vor afla 25 de concurenti din strainatate si cinci din Romania.

Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc in perioada 3-8 septembrie, la Brasov. Anul acesta evenimentul se afla la 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.