Actorii din filmele de comedie domina topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, Will Smith si Cameron Diaz ocupand primele pozitii, cu 80 de milioane de dolari, respectiv 50 de milioane dolari, potrivit revistei "Forbes".

Majoritatea celor prezenti in acest top sunt cunoscuti de public pentru rolurile lor din filmele de comedie, umorul fiind cea mai scumpa indeletnicire de actor.

Diferentele de salarii intre actori si actrite sunt foarte mari, barbatii avand un avantaj de 30 de milioane de dolari in fata reprezentantelor sexului frumos.

Starul din ”The Fresh Prince of Bel-Air”, Will Smith, a stabilit un nou record in acest an cu succesul filmului "Hancock”, devenind primul actor de la Hollywood care a jucat in opt filme cu un box-office de 100 de milioane de dolari.



Cameron Diaz
, cunoscuta pentru rolurile sale de bomba sexy in filme de comedie precum "There’s something about Mary” si "Charlie’s Angels”, a ajuns fruntasa in topul actritelor datorita noului sau film "What happens in Vegas”, o comedie romantica in care il are partener pe Ashton Kutcher.

Rolul de pirat din seria "Pirates of the Carribean” i-a adus lui Johnny Deep locul doi in topul celor mai bine platiti actori, cu 72 de milioane de dolari, semn ca targetul copii in varsta de 7-17 ani aduce mult profit.

Colega sa de platou, Keira Knitley, se bucura de un succes similar, cu o diferenta de 50 de milioane de dolari, simpatica britanica, cunoscuta din filme pentru copii si filme de epoca, totalizand un venit de 32 de milioane de dolari.

Locul trei este ocupat de energicul Eddie Murphy, cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie precum "The Nutty proffesor”, "Doctor Dolittle” si "Shrek”, cu un venit de 55 de milioane de dolari.

De cealalta parte, Jennifer Aniston, cunoscuta datorita rolului sau din serialul "Friends” si relatiei sale cu Brad Pitt, aduna o suma "modesta” de 27 de milioane de dolari.

Mike Meyers, in rolul detectivului cu miscari lascive si accent britanic, din seria „Austin Powers”, a ajuns pe locul patru cu 55 de milioane de dolari.

La o distanta de 30 de milioane de dolari, pe acelasi loc se afla actrita cu cel mai dificil nume, Reese Witherspoon, blonda aspiranta la avocatura din "Legally Blonde”, si Gwyneth Paltrow, enigmatica actrita cu roluri sofisticate din "Sylvia”, "Shakespeare in love”, "Great expectations” si "Emma”, ambele cu 25 de milioane de dolari.

In sfarsit, ultimul loc al topului, locul cinci, este ocupat de vedeta din "Titanic”, Leonardo di Caprio, cu 45 de milioane de dolari. Se pare ca rolul sau dramatic din "Blood Diamond” nu a convins audienta ca poate valora mai mult.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.