Cantaretul portorican are doi baieti nascuti de o mama-surogat
Celebrul cantaret de muzica latino Ricky Martin, in varsta de 36 de ani, a devenit tata de baieti gemeni, nascuti de o mama surogat, artistul anuntand cu aceasta ocazie ca se va retrage o perioada de pe scena muzicala pentru a se ocupa de cresterea bebelusilor, potrivit agentului sau de presa.

Purtatorul de cuvant al starului portorican a declarat ca bebelusii au fost adusi pe lume de o mama surogat, insa a refuzat sa ofere alte detalii. Se pare ca acesta a apelat la doua femei necunoscute pentru a putea deveni tatic. Una dintre femei a donat ovule, iar cealalta a fost mama-purtatoare. Gemenii solistului au venit pe lume in urma cu cateva saptamani. "Ricky abia asteapta sa inceapa un nou capitol din viata sa de parinte si va lipsi pana la sfarsitul anului de pe scena pentru a-si petrece timpul alaturi de copiii sai", a mai spus agentul de presa al artistului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.