Saptamana care tocmai a trecut a fost una incarcata pentru echipa mononucleara MovieBox: a fost in Delta, in interes de serviciu, pentru a vedea cu ce se mananca Anonimul. Mai multe in continuare...

Lunea trecuta, cand s-a dat startul festivalului international de film independent Anonimul, am purces spre Sfantul Gheorghe pentru a-mi clati ochii cu lungmetrajele si scurturile propuse spre defilare acolo. Si m-am intors, trei zile mai tarziu, incarcata cu impresii. Din nefericire, am fost la deschidere pe 11 august dar nu si la gala cu premii din 17 august. Asa ca m-am interesat si, cum am aflat ce filme au iesit castigatoare, v-am informat si pe voi.

Ca tot vorbim de filmele independente din Delta, avem o noua pagina de film pe MovieBox, unde puteti afla detalii despre noua realizare a regizorului Radu Muntean, laureat la Anonimul pentru lungmetrajul sau, “Boogie”. Tot proaspat aterizat in sectiunea noastra destinata filmelor ce vor aparea “In curand” la cinema, ultimul film de la Pixar, pe care cu totii il asteptam cu sufletul la gura – “WALL-E”!

Cum pusesem bazele unei traditii antrenante – cel putin pe mine ma indemna sa fac maraton de filme – m-am gandit sa nu pierd din vedere topicul de pe forumul Moviebox in care listez cele mai bune 5 roluri facute de cate un actor sarbatorit in ziua postarii. Ieri, o aveam pe Joan Allen in vizor.

Avem stiri foarte variate saptamana asta pe MovieBox – in sectiunea MovieNews v-am scris despre un fenomen imbucurator, sa-i zicem polenizare incrucisata:) M-au dat pe spate doua noi miscari rock care au o legatura stransa cu niste carti mult-iubite, ecranizate, tot tacamul! Aflati care din stirea asta unde se-ntalneste cinema-ul nostru iubit cu literatura si muzica.

Trecand la sectiunea geamana, mai barfitoarea moara de stiri NewsBox, avem si aici carne de tun saptamana asta. In primul rand, intram in dulap si iesim din concubinaj alaturi de doua cupluri de lesbiene de la Hollywood: unul si-a pus pirostriile, altul se ascunde dupa deget. Aveti o incercare sa ghiciti in care tagma se incadreaza Ellen DeGeneres! Restul partilor implicate, le aflati dand click aici.

Din categoria stirilor cu un end mai putin happy, avem cea mai recenta veste despre starea de sanatate a actritei Christina Applegate – pe care majoritatea dintre voi o cunoasteti ca fata blonda a lui Al Bundy, din faimosul sitcom. Se pare ca depistarea cancerului la san de care va vorbeam saptamana trecuta a condus-o pe carari prapastioase – aflati ce solutie transanta (!) a ales Christina, aici.

Iar frumuselul actor Jared Leto are probleme cu Virgin/EMI – da, o casa de discuri, caci actorul are si el part-time ca orice om, facand pe solistul in formatia rock 30 Seconds to Mars. Aflati ce probleme au aparut in Paradis-ul muzical atunci cand Jared s-a hotarat sa interpreteze el legea din California dupa bunul plac!

Nu in ultimul rand, avem un nou top la sectiunea Box Tops, in care am spicuit cele mai bune filme cu tematica olimpica, ca sa fim in ton cu perioada. Tot felul de sporturi se impletesc, deci, cu povesti emotionante de reusite si esecuri, pe topul MovieBox dedicat Jocurilor Olimpice.

Si, ca de fiecare data, va amintesc ca puteti afla ce filme ruleaza saptamana asta in cinematografe, accesand pagina programului, AICI.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.