Asa cum in lumea modei designerii incearca sa se remarce prin idei originale, constructorii auto ne uimesc din ce in ce mai des cu creatiile lor. Desi multe masini atrag atentia prin extravaganta sau design rafinat, exista oameni pentru care creativitatea producatorilor de masini nu este suficienta.

Suntem uimiti uneori de cati bani pot unii sa investeasca in masinile cu care se deplaseaza. Dincolo de toate, exista o categorie de persoane care urmaresc sa-si scoata in evidenta bolizii modificati, care, de cele mai multe ori, nu devin altceva decat obiecte care redefinesc culmea kitsch-ului. Iata un top al acestor "opere de arta":

  • Pe locul 7 se afla un proprietar de Hummer care a insistat sa-si placheze cu aur anumite parti ale masinii sale. Ca si cum design-ul si volumul masinii erau oricum prea modeste pentru a se remarca...
Click aici pentru imagine.

  • Locul 6 este ocupat de un domn care si-a tunat masina in cel mai original mod... Probabil ca daca bolidul sau ar putea vorbi, nu ar fi foarte incatat de look-ul sau upgradat astfel.
Click aici pentru imagine.

Pentru a afla care sunt ocupantii primelor cinci locuri in acest top, click aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.