Am trecut in revista evolutia ctorva vedete-mamici imediat dupa nastere, pentru a observa modul in care au reusit sa revina la dimensiunile dinainte de a ramne gravide

Unele dintre ele au fost norocoase, având un trup tânar, care le-a permis sa scape rapid de kilogramele nedorite. Altele, care s-au ingrasat vizibil, au urmat diete draconice si au suprasolicitat aparatele din sala de sport pentru a putea reaparea pe “sticla” in forma maxima.

Silueta Andreei Marin (33) a fost comentata indelung atunci cand “Zana” era gravida cu Ana Violeta. Totusi, prezentatoarea TV nu a depasit cu mult numarul de kilograme firesti pentru o femeie insarcinata. Pozele de paparazzi o infatisau in rochii lungi si largi, care ii mai ascundeau din rotunjumi, insa Andreea a slabit foarte curand dupa ce a nascut. Spune ca cel mai mult au ajutat-o starea de bine pe care o are de cand este mamica, dar si lectiile de dans pe care le urmeaza saptmanal cu profesorul Mihai Petre.

Nici Mihaela Radulescu (39) nu a scapat de dezavantajele graviditatii, vedeta Antenei 1 ingrasandu-se in jur de 30 de kilograme in timpul sarcinii. Dupa nasterea lui Ayan, acum patru ani, am vazut pe “sticla” o Mihaela aproape de nerecunoscut, cu posterior generos si coapse ingrosate, pe care le acoperea ingenios cu haine lungi. De necrezut a fost modul in care vedeta a revenit la vechile dimensiuni. Ce-i drept, procesul de slabire i-a luat un an intreg, pentru ca a fost unul extrem de chibzuit: sport intensiv, dar si o dieta recomandata de un celebru medic nutritionist, Mihaela Bilic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.