Tanarul a depus o plangere la politie impotriva femeii, despre care sustine ca l-a expus in mod constient pericolului contaminarii cu necrutatorul virus HIV
O poveste zguduitoare face obiectul unei anchete fara precedent in Capitala! Reporterii CANCAN au descoperit ca amanta unui puternic om de afaceri, prieten cu ex-primarul general Adriean Videanu, este acuzata de un tanar ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu el, desi stia ca este infestata cu HIV. Tanarul respectiv, sportiv de performanta, a depus o plangere la o sectie de politie din Bucuresti, in care povesteste ca a cunoscut-o pe femeie in vara lui 2006 si, dupa ce au intretinut raporturi sexuale, a aflat ca ea este bolnava de sifilis si SIDA!

Marturiile tanarului sunt cutremuratoare. Femeia in varsta de 29 de ani, despre care se sustine ca ar fi infestata cu HIV, este amanta afaceristului german Hartmut Beyer. Acesta este patronul cursei FIA GT, care va avea loc, la sfarsitul saptamanii, in jurul Palatului Parlamentului. "In timp ce era amanta lui Beyer, prietenul lui Adriean Videanu, ea s-a culcat si cu mine, stiind ca are SIDA!", a declarat, pentru CANCAN, tanarul, caruia ii vom proteja identitatea, ca, de altfel, si femeii pe care o acuza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.