Chiar daca destinatiile Europene asaltate de turisti au, fara indoiala, farmecul lor, de cele mai multe ori o vacanta reusita este aceea in care descoperi locuri fascinante, adevarate secrete, pastrate cu grija. ForbesTraveler prezinta topul destinatiilor care au sanse mari sa devina viitoarele vedete ale Europei

  • Istria vs. Toscana

Atunci cand ne gandim la identificarea unor alternative pentru destinatiile excesiv de aglomerate din Europa, suntem indreptatiti, cu siguranta, sa incepem cu Italia, unde, o zona invadata de turisti pe perioada verii este, fara indoiala, Toscana.

Acesta este si motivul pentru care, cei care vor sa evite aglomeratia, aleg drept destinatie plajele Marii Adriatice din Croatia. Podgoriile cu vita de vie, scaldate de soare, si orasele medievale, magice ale peninsulei Istria, aduc aminte de Toscana de acum 50 de ani.

Inaugurarea unor complexe hoteliere de lux precum Hotel Nautica, de cinci stele, anticipeaza descoperirea Istriei de catre multimile de turisti. Situat in orasul Novigrad, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai incaperi cu minunate privelisti la Marea Adriatica.

Nu rata celelalte propuneri, aici vei gasi motive sa visezi cu ochii larg deschisi...


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.