Corina a lasat cu gura cascata spectatorii bacauani, oferindu-le un spectacol de zile mari, menit sa le trezeasca barbatilor fantezii erotice. Insarcinata in luna a sasea si imbracata cu o pereche de pantalonasi foarte scurti, cantareata a lasat la o parte inhibitiile si s-a aplecat lasciv asupra unui dansator, care i-a putut admira din plin cea ma intima parte a corpului.
Recunoscuta ca fiind una dintre cele mai excentrice soliste autohtone, Corina a devenit mult mai dezinhibata pe scena de cand a ramas insarcinata, prestatiile sale semanand din ce in ce mai mult cu show-urile erotice.

Dupa ce, in luna a treia de sarcina, a filmat imbracata in slip tanga videoclipul piesei “Gimmie your love”, iata ca, acum, Corina a mers mai departe si i-a infierbantat la maximum pe spectatorii festivalului “Romanian Top Hits”, ce a avut loc la Bacau. Solista profita de faptul ca silueta sa nu a avut deloc de suferit din cauza sarcinii si, mai mult, se mandreste cu noile sale forme, mult mai voluptuoase, pe care si le-a expus din plin la spectacolul de saptamana trecuta.