Mike Myers, actorul celebru pentru rolurile din "Austin Powers" si "Wayne's World", a fost distribuit in noul film al lui Quentin Tarantino, "Inglorious Bastards", ale carui filmari vor incepe pe 13 octombrie, in Germania, potrivit variety.com.

In drama de razboi "Inglorious Bastards", Myers va juca rolul generalului englez Ed Fenech, o postura deloc familiara pentru actorul consacrat in comedii care mai de care mai hilare.

Din distributie mai fac parte Brad Pitt si Eli Roth, care, pana la Myers, erau singurii actori confirmati pe afisul productiei, informeaza NewsIn.

Scenariul urmareste povestea unor evrei americani, grupati sub titulatura "The Basterds", care sunt recrutati pentru a semana panica in Al Treilea Reich, prin uciderea brutala a nazistilor. In Franta ocupata de nazisti, ei vor intalni o tanara evreica, patroana de cinematograf, si astfel se naste ideea de sabotare a proiectiei unui film nazist de propaganda.

Potrivit site-ului International Movie Database, Tarantino vrea sa o convinga si pe Nastassja Kinski sa joace in film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.