Fosta componenta a trupei suedeze "Army of Lovers", cantareata La Camilla, si Brad Vee Johnson, american stabilit la Cluj si fost membru al trupei "Sounds of Boney M", vor sa il dea in judecata pentru neplata onorariilor pe clujeanul Radu Zarnescu, organizatorul turneului prin Romania. (Concertul cantaretilor Dr. Alban, La Camilla si Brad Vee Johnson de la Bucuresti a strans cu putin peste 30 de persoane, Dr. Alban fiind singurul care si-a primit onorariul).

"Nici eu, nici Camilla, nici trupa mea nu am primit vreun ban, pe motiv ca nu s-a strans destul din vanzari. Il dam in judecata pe Zarnescu si eu, si Camilla", sustine Brad Vee Johnson.De cealalta parte, organizatorul Radu Zarnescu sustine ca nu i-a platit pe cei doi deoarece acestia s-au prezentat "sub orice critica". "Au luat ecstasy inainte de concerte si ma intrebau in fiecare zi daca nu am marijuana si femei. Pai ce, eu sunt proxenet? Mai mult, desi ne-am inteles sa cante live, La Camilla a facut play-back", a declarat Zarnescu, care recunoaste insa ca in contract era prevazut ca artistii sa fie platiti indiferent de sumele obtinute din vanzari.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.