Mirela este un nume nou in peisajul muzical, dar cunoscut ascultatorilor de manele. Anul acesta, ea a dat lovitura prin doua colaborari care i-au sporit popularitatea si veniturile, una cu Liviu Mititelu (fost Guta) si alta cu Adi Minune. Acesta e si motivul pentru care toata lumea manelelor o compara cu Daniela Gyorfi. Poate pentru ca amandoua au colaborat cu acesti doi celebri manelisti. Mirela spune insa ca aceasta comparatie o deranjeaza.

Nu pentru ca ar avea ceva cu Daniel@, ci pentru ca pur si simplu crede ca aceasta canta acum un gen muzical care nu i se potriveste. "O respect pentru ceea ce a facut in anii trecuti, dar nu cred ca are ce cauta in lumea manelelor. in ciuda a ceea ce cred oamenii despre acest stil, eu cred ca iti trebuie mult talent ca sa il poti aborda.

Eu cred ca sunt mai buna ca Daniela Gyorfi dintr-o mie de motive. in primul rand, sunt mai tanara si sunt suta la suta naturala. imbunatatirile sunt de la Dumnezeu, nu de la medicul chirurg. Sunt si mai talentata decat ea. stiu sa cant si muzica populara, si manele, si pop. Chiar as vrea sa o vad pe Daniela cantand o piesa a lui Celine Dion", spune ea. Mirela este din Galati si in prezent canta in cel mai bun local din acest oras.

"Nu ma intereseaza parerea domnisoarei"

Contactata de Libertatea pentru a afla si opinia ei privitor la declaratiile Mirelei, Daniela Gyorfi (foto) ne-a declarat: "Nu ma intereseaza in nici un fel parerea domnisoarei. Nu am vazut-o in viata mea, nu o cunosc si nici nu am auzit de ea. Asa ca nu am de ce sa-i dau o replica. Eu sunt ocupata cu turnee, concerte, nu-mi vad capul de treaba si nu am timp sa intru in polemici mai ales cu oameni pe care nu-i stiu."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.