Suava Gina Pistol a sarit sa o bata pe fosta iubita a lui Codin, o bruneta care de trei ani ia lectii de kick-boxing, anunta revista Star. Codin, barbatul cu care vedeta Playboy imparte bune si rele de aproape jumatate de an, a intervenit impreuna cu amicii pentru a le calma pe cele doua reprezentante ale sexului slab, insa manios nevoie-mare.

Incidentul a avut loc in Vinerea Mare, in club Bamboo, unde cele doua femei s-au intalnit. Pe "iepurasul blond" il rodea gelozia de cand aflase ca bruneta i-a trimis lui Codin vreo trei sms-uri de pe numar necunoscut, lucru confirmat de acesta.
Inainte de a incepe relatia cu blondina Gina, omul de afaceri Codin a trait o poveste de amor cu bruneta din Bamboo.

Cei doi au petrecut clipe de vis in Germania si Portugalia, in Insulele Azore si, pret de cateva zile, in preajma Craciunului, Codin a continuat sa o sune chiar daca se intalnea deja cu Gina. Cei care au asistat la asaltul Ginei asupra rivalei sustin ca vedeta s-ar fi repezit la gatul acesteia, incurajata fiind de bautura consumata pana in acel moment.

UN IEPURAS NOROCOS

Norocul Ginei a fost ca bruneta nu a ripostat. Tinand cont de faptul ca fostul amor al lui Codin face de trei ani kick-boxing, frumoasa Pistol ar fi avut toate sansele sa fie depasita de situatie. "N-am batut-o, doar am luat-o de gat si am strans-o, fiindca a fost nesimtita si a intrecut masura. Eu o credeam simtita, dar se pare ca nu e. (...) Am si eu orgoliul meu, am considerat ca am fost sfidata si nu permit nimanui sa ma calce in picioare. Am vrut sa o bat, dar m-am gandit sa fiu o doamna si sa ma limitez la a o lua de gat. De baut am baut apa plata toata noaptea", a declarat Gina Pistol.

MAHALAGIOAICA AVIDA DE VEDETISM

In replica, fosta iubita a lui Codin a afirmat: "Abia intrasem in club cu niste colegi de facultate, ca m-am trezit apucata de gat si piscata de obraz. Incercand sa evit bataia, am imbrancit-o. Nu am vrut sa ma cobor la nivelul ei. (...) Am ramas stupefiata de reactia acestei domnisoare, care prin statutul ei de vedeta se pretinde a fi o lady. Probabil ca era beata. Daca se crede intr-adevar o vedeta, ar trebui sa se mai cizeleze si sa nu se comporte in public ca o mahalagioaica prost educata si avida de vedetism."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.