Monica Columbeanu s-a relaxat zilele trecute in orasul in care a copilarit, Bacau. In tot acest timp, ea a gatit, a mers la cumparaturi, a facut sport si a dat un autograf unuia dintre cei mai mari fani ai ei, un om al strazii cunoscut sub numele de 'Bin Laden'

Sotia miliardarului a cautat deconectare totala in Bacau.

A gatit pentrutoata familia

In cele trei saptamani petrecute in Bacau, Monica a facut cumparaturi, a gatit pentru mama, sora si fetita ei si a mers aproape zilnic cu Irina in parculetul pentru copii din zona de nord a orasului. Aici, Monica a fost asaltata pentru autografe chiar si de un om al strazii. 'Sa stiti ca eu citesc si va vad la televizoarele de la magazine. Eu va spun ca o sa aveti o cariera si mai frumoasa. Imi dati, va rog, un autograf? Sanatate familiei si fetitei si sa vina barza si cu un baiat', i-a spus boschetarul pe care bacauanii l-au poreclit 'Bin Laden'. Monica i-a facut pe plac omului si, cat ai clipi, i-a dat autograful, multumindu-i pentru urari. Manechinul s-a intors, sambata dupa-amiaza, in Capitala.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.