Rocsana Marcu si Julia de la Sexxy , in rol de presedinte al Romaniei : sanii vedem la Cotroceni

Jennifer Lopez a afirmat ca si-ar dori sa fie prima femeie presedinte al SUA. Pornind de la aceasta declaratie, am intrebat pe cateva dintre frumoasele noastre celebre daca s-au visat vreodata la Cotroceni sau daca au macar aspiratii politice.

"MI-AS TAIA SUVITELE"

Rocsana Marcu: "Nu
m-as baga in fotbal si politica. Insa, daca as ajunge presedinta Romaniei, primul lucru pe care l-as face ar fi sa imi tai suvitele. Pentru ca observ ca celelalte probleme ale tarii cum ar fi rapirea ziaristilor in Irak si inundatiile din vestul tarii sunt mult mai neimportante decat aspectul podoabei capilare. Despre Jennifer Lopez cred ca s-a cam pripit cand a declarat ca doreste sa devina presedinta Statelor Unite ale Americii. Probabil a luat o cina romantica cu Arnold Swartzenegger, guvernatorul Californiei, si i s-o fi aprins apetitul de politica. Insa cred ca s-ar descurca mai bine in domeniul in care s-a consacrat deja, adica in muzica si film".

"SOTIE DE PRESESINTE"

Catrinel Sandu: "Nu imi doresc sa fiu presedinte de stat, pentru ca as avea extrem de multe responsabilitati. Am o gramada de prieteni care au tot felul de probleme pe care mi le impartasesc. Nu m-as simti in stare sa fiu incarcata cu problemele unei tari. Dar mi-ar placea sa fiu sotia unui presedinte."

"AS AVEA GRIJA DE STRAZI"

Julia (Sexxy): "Intotdeauna mi-am dorit sa urmez o cariera politica. Studiile pe care le-am terminat m-au pregatit foarte bine in domeniul pedagogiei si psihologiei. Astfel cunosc bine temperamentul oamenilor din jur si pot impartasi celor din jur crezul meu. Jennifer Lopez s-a bazat, cand a spus ca ar dori sa devina presedintele Statelor Unite, pe faptul ca vedetele au intaietate in a castiga simpatia votantilor. Este si cazul lui Arnold Swartzenegger care, din postura de "Terminator", a ajuns guvernator al Californiei. Daca as deveni presedintele Romaniei as incerca sa fac bine din ceea ce avem.

Nu sa ne intindem mai mult decat ne permitem. Chiar daca intra in datoria primarilor si Ministerului Transporturilor, as avea grija de strazile si drumurile din tara. Apoi de eliminarea coruptiei si de promovarea turismului. Avem un mit de care ar trebui sa profitam la maxim si care ar mari veniturile tarii: Dracula. As amenaja o zona cu parcuri de distractii, locuri de agrement langa un centru istoric vechi. Astfel am imbunatati imaginea tarii noastre."

"NU VOI INTRA IN POLITICA"

Andreea Marin recunoaste si povesteste ori de cate ori are ocazia ca reusita ei in viata se datoreaza marii increderi pe care o are in fortele proprii. Diva spune ca, pana acum, a reusit de doua ori sa-si reconstruiasca viata si ca ar putea face orice isi doreste. "Zana cea buna" a declarat recent ca, desi este adepta proverbului "Niciodata nu spune niciodata", poate afirma cu certitudine ca exista o "abatere". Niciodata nu ar intra in politica, desi recunoaste utilitatea ei si a politicienilor.

FEMEILE SI POLITICHIA

Cantaretele Irina Loghin si Elena Carstea, dar si Brandusa Novac, directoarea Circului de stat Globus, s-au implicat activ in viata politica. S-ar putea spune ca ele au facut primul pas spre functia suprema in stat. Irina Loghin a intrat in partidul Romania Mare si timp de 4 ani a fost deputat, membru in Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa. Din luna februarie a anului trecut, artista a fost aleasa senator de Giurgiu in cadrul PPRM (Partidul Popular Romania Mare).

Elena CArstea a dat piept cu politica dupa ce si-a facut un nume in muzica. Cantareata s-a inscris in PD, insa in primavara anului trecut si-a dat demisia din partid, anuntul fiind facut de interpreta in emisiunea "Tonomatul DP2" moderata de Catalin Maruta. Se pare ca pe artista a deranjat-o faptul ca membrii din conducerea PD nu au mai trecu-o pe listele de candidatura. Apriga din fire, Elena a anuntat pe loc ca se va reorienta catre PSD sau PRM. Insa pana acum intentia a ramas in stadiul de declaratie.

BrAnduSa Novac, directoarea Circului de stat Globus, este membra PD si o admiratoare a actualului presedinte Traian Basescu, inca de pe vremea cand acesta candida la primaria Capitalei. Brandusa Novac a reusit sa resusciteze circul Globus, incepand cu 1998 cand a fost numita directoare, de altfel singura femeie director in istoria de aproape patru decenii a Circului de stat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.