Desi mariajul dintre Elvis si Priscilla Presley nu a durat foarte mult, pentru fanii regelui Rock-n-roll ziua nuntii acestuia inca are insemnatate.

Dovada acestui fapt a fost imbulzeala a peste 150 de fani, adunati in fata unui magazin ce a dezvaluit in mod oficial ultima gaselnita a marcii Barbie in materie de papusi: mirele si mireasa Elvis si Priscilla

Toti isi doreau papusile de nunta, recunoscute de Graceland, pentru a-si reaminti de acea perioada magica.

„Aceasta este inca o zi in care Elvis face istorie, si noi vrem sa facem parte din ea”, a declarat Angel Durham, care a asteptat toata noaptea deschiderea magazinului de suveniruri Graceland, pentru a fi primul care „pune mana” pe setul de papusi, contra sumei de 65 usd.

Durham, in varsta de 38 de ani, fan inrait al regelui, se afla inaintea altor aproximativ 150 de fani Elvis, dornici de a lua parte la prezentarea oficiala a papusilor, ce fac parte din pelerinajul anual Graceland.

Evenimentul a marcat aniversarea mortii lui Presley, 16 august 1977

Papusile, ce ii intruchipeaza pe Elvis si mireasa lui, au fost confectionate dupa fotografiile de nunta ale celor doi. Mirele poarta un smoching negru iar mireasa o rochie alba cu aplicatii de margele si diadema.
Cei doi si-au unit destinele in Las Vegas, in data de 1 mai, 1967, dar s-au despartit in iulie 1972. Au divortat legal in octombrie 1973.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.