Un test de sarcina pozitiv, despre care se crede ca ar fi fost folosit de Britney Spears, a fost vandut la licitatie in scopuri caritabile, transmite Mediafax. Testul ar fi fost gasit in baia apartamentului de hotel unde Britney si sotul ei, Kevin Federline, au stat cu cateva luni in urma. Potrivit unui reprezentant al cazinoului online GoldenPalace.com, fostul proprietar al obiectului, testul a fost cumparat de un post de radio din Ottawa, Canada. GoldenPalace.com spune ca suma rezultata in urma vanzarii, care nu a fost precizata, va fi donata unei fundatii pentru copiii bolnavi de cancer si uneia pentru cei cu handicap.

Luna trecuta, cantareata in varsta de 23 de ani a confirmat ca este insarcinata cu primul ei copil.Britney s-a casatorit cu Federline, in varsta de 27 de ani, in septembrie 2004. El are inca doi copii dintr-o relatie anterioara. "Britney and Kevin: Chaotic", un reality-show despre viata celor doi impreuna, va fi difuzat in Statele Unite incepand cu 17 mai.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.