Blonda a ramas fara slujba de la Antena 1, intrucat postul a eliminat din grila 'Folclorul contraataca'
Timp de cativa ani, fosta componenta a trupei A.S.I.A., Alina Diana Crisan, s-a bucurat de multa atentie din partea postului Antena 1, care a solicitat-o sa joace intr-un sitcom, in niste scenete pentru "Noaptea erorilor" si a creditat-o si cu postul de prezentatoare la una dintre cele mai audiate emisiuni, "Folclorul contraataca". Iata, insa, ca vremurile bune au apus pentru fosta cantareata tocmai cand aceasta parea mai bine ancorata in lumea televiziunii. In urma analizelor care s-au facut la nivel de conducere in aceasta vara s-a hotarat scoaterea definitiva din grila a productiei de care se ocupa Alina. Si vestile proaste nu s-au oprit aici. Blondei nu i
s-a propus nicio alta colaborare cu televiziunea din Baneasa, statutul ei in acest moment fiind de somera. "Stiu ca nu a mai fost dorita in nicio alta emisiune. Despartirea a avut loc in termeni eleganti, de altfel ea nu a fost concediata, ci doar a luat... o pauza mai lunga", ne-a declarat o sursa din interiorul postului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.