In convorbirea telefonica, Mariana se plange ca Horia nu i-a mai dat bani si a fost nevoita sa presteze servicii sexuale altor barbati
Reporterii ziarului nostru au ascultat o inregistrare incredibila in care Mariana Moculescu, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, ii facea unei prietene marturisiri socante. Inregistrarea a fost facuta cu ajutorul unui reportofon, in timp ce Mariana purta o discutie telefonica. Avand un limbaj pestrit, fosta sotie a compozitorului face referire explicita la partidele de sex oral avute cu alti barbati. Nervoasa, femeia riposteaza in fata unei intrebari a prietenei ei (care nu poate fi auzita pe banda) spunand ca se saturase sa ofere servicii sexuale orale contra sumei de 500 de dolari, din cauza ca fostul sot nu-i mai dadea bani. Mariana, insa, se exprima vulgar, folosind cuvintele "populare" pentru a denumi atat actiunea, cat si organul la care face referire. Si restul convorbirii surprinse pe reportofon e impanat cu diverse injuraturi si vulgaritati la adresa lui Horia Moculescu, care insa nu pot fi reproduse in scris.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.