Cand te gandesti la o vedeta cum e George Clooney, nu poti sa nu sa te intrebi la ce ar mai putea ravni un om ca el: la 47 ani, este in plina glorie, adulat de milioane de fani in intreaga lume si, fara indoiala, dorit de nenumarate femei frumoase, mai mult sau mai putin celebre
Si totusi, la ora actuala starul este in situatia sa riste tot ce a realizat pana acum, din motive inca neclare. Prin compania sa de film, “Smoke House”, el a achizitionat drepturile de ecranizare a contestatului roman “The Challenge”, al carui autor este jurnalistul american Jonathan Mahler. Cartea trateaza lunga si controversata campanie initiata de avocatul militar Charles Swift si de profesorul de drept Neal Katyal, pentru a-i asigura soferului lui bin Laden un proces corect. Dupa cum se stie, Salim Hamdam, de origine yemenita, fostul sofer si bodyguard al lui Osama bin Laden, a fost condamnat la cinci ani de detentie, pentru sustinerea activitatilor teroriste. Totusi, el a fost gasit nevinovat la acuzatiile privind conspiratia in vederea comiterii actelor teroriste, fapt considerat un succes urias pentru Swift.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.