Pentru ca vrea sa-si intmpine mireasa calare pe un armasar, intocmai ca un print care isi asteapta aleasa, Dinu s-a ranit destul de urt in timpul lectiilor de echitatie, trupul sau fiind acoperit de vnatai. Si Deea, care va fi adusa pe tarmul din Jupiter de o barca, s-a ales cu cteva echimoze in timp ce incerca sa se invete cu valurile inspumate ale Marii Negre
Fostul logodnic al Nicoletei Luciu s-a indragostit din nou si vrea ca nunta lui cu Deea sa fie perfecta. Astfel, intreg evenimentul este planificat minut cu minut, intocmai ca desfasuratorul unei emisiuni, dupa cum spune chiar el. Cantaretul vede ceremonia de nunta ca pe o poveste cu printi si printese, asa ca nimic nu este prea exagerat atunci cand vine vorba de cea mai frumoasa zi din viata lui. “Vreau ca totul sa fie perfect. Astept aceasta zi de o viata si vreau ca nunta mea sa-i impresioneze pe toti!”, ne-a spus Dinu. Pentru ca nu vrea sa aiba surprize tocmai in ziua cea mare, cantaretul face repetitii intense inca de pe acum si ia lectii de echitatie in fiecare zi. Nesansa a facut ca la ultima repriza de calarie, vestimentatia neadecvata sa-i aduca lui Dinu ceva neplaceri. Viitorul mire s-a ales cu trupul plin de vanatai si se teme ca nu cumva sa apara la nunta, asa “insemnat”. “Eu stiu sa calaresc, nu sunt chiar incepator, insa dureaza pana te obisnuiesti cu calul si el cu tine. Armasarul meu alb este foarte bland, insa eu sunt de vina ca m-am dus in pantaloni scurti si m-am lovit la sa”, ne-a spus Dinu, care se va proteja mult mai bine de-acum incolo, cand va urca in sa. Nu de alta, dar ar fi pacat sa nu fie apt in noaptea nuntii tocmai pentru ca nu si-a calarit corect armasarul. In momentul in care se vor intalni pe plaja si vor primi verighetele aduse intr-o scoica, din apa, in mare va exploda un impresionant foc de artificii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.