Escapada iubitului Deliei cu o “misterioasa” blonda a declansat un scandal monstru. Cele trei parti implicate, Matteo, Delia si sexoasa necunoscuta, incearca sa se apere si sa se dezvinovateasca

Reporterii au reusit sa stea de vorba cu Simona, focoasa blonda despre care am aflat ca Matteo s-a indragostit inainte sa o cunoasca pe Delia, dar care, de fiecare data i-a refuzat acestuia avansurile.

Totul a inceput in urma cu mai bine de un an si jumatate, cand Matteo a ales-o pe Simona sa-i fie partenera intr-un videoclip.
Atunci s-au vazut prima oara, iar Matteo a fost pur si simplu fermecat de calitatile Simonei. De atunci, a incercat de mai multe ori sa-i intre in gratii, dar fara succes.
“Poate fi vazut ca un pusti atragator, stie sa se poarte, dar pe mine nu m-a interesat niciodata ca barbat”, ne-a spus Simona despre Matteo.

Tanara stia de relatia lui cu Delia si a fost surprinsa in momentul in care cantaretul a sunat-o sambata seara si a invitat-o in oras.
“In ultima perioada nu am mai avut legaturi cu mondenitatile, iar din acest motiv am crezut ca Matteo s-a despartit de Delia. In momentul in care am ajuns in clubul Twice mi-am dat seama ca el voia de fapt altceva de la mine. A incercat sa ma pipaie, sa ma sarute si incerca sa fie tandru. Ba, chiar mi-a compus si o poezie. I-am dat de inteles ca intre noi nu poate fi nimic si am vrut sa plec. Atunci a venit in parcare dupa mine si m-a implorat sa ramanem toata noaptea impreuna”, ne-a declarat Simona, vizibil deranjata ca iubitul Deliei a denaturat adevarul.

Dupa ce ne-a explicat cum stau lucrurile, Simona a simtit nevoia sa-i raspunda si Deliei pentru jignirile adresate, fara sens in opinia ei. “Delia trebuie sa inteleaga ca nu alte femei ii distrug relatia ei cu Matteo, ci singurul care o face este iubitul ei. Matteo spune despre Delia ca este profa lui de sex, iar ea ma face pe mine centurista. Care dintre noi poate fi etichetata astfel tinand cont de declaratiile facute chiar de iubitul ei? Si ca sa-i demonstrez Deliei ca Matteo m-a asaltat cu telefoane si mesaje si nu eu l-am agatat, ii poate cere iubitului ei desfasuratorul convorbirilor de pe telefonul mobil. Si eu ii pot oferi desfasuratorul apelurilor de pe telefonul meu, de asemenea. Poate asa o sa inteleaga cine la cine s-a dat”, ne-a mai spus tanara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.