Masina costa aproximativ 150.000 de euro si are peste 500 de cai putere
O bijuterie de Lamborghini Gallardo - SE, adica o masina serie limitata, a fost indelung spalata cu apa din fantanile de la Piata Unirii. Proprietarul, un tanar cu alura sportiva, a carat voiniceste galeti cu apa pe care le-a aruncat intr-o doara peste masina. Este drept ca barbatul a insistat ceva mai mult la nivelul rotilor.
In rest, treaba facuta de el a fost mai degraba de mantuiala si in sila. Estimativ, acest Lambroghini costa in jur de 150.000 de euro (plus-minus vreo 10.000), dar fara taxe! Are peste 500 de cai putere si atinge 200 km/h in 11 secunde.
Cu toate aceste performante care fac din Lamborghini Gallardo o adevarata fiara, care merita un alt fel de tratament, masina a fost "umilita" si spalata pe strada, pe domeniul public, in centrul Bucurestiului. Din acest motiv, probabil, cativa trecatori care au asistat la scena s-au apucat sa filmeze, apoi au postat filmuletul pe internet.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.