Simona Sensual a inghetat relatiile cu fostul iubit si ii respinge apelurile telefonice
Suparata foc pe Nicu "Maharu", barbatul caruia i-a fost alaturi timp de opt ani, dar care a batut-o saptamana trecuta, Simona Sensual este decisa sa nu mai aiba de a face cu el niciodata.
Cuprins probabil de remuscari sau, asa cum sustin o parte dintre cunoscutii sai, de teama ca blonda sa nu depuna plangere la politie, acesta a incercat sa ia legatura cu ea, insa eforturile sale au fost zadarnice, intrucat Simona nu vrea sa mai auda de el. "Maharu" s-a dovedit foarte tenace in tentativa de a avea o discutie lamuritoare cu ea, ajungand sa o sune si de 100 de ori intr-o singura zi, sustin sursele noastre. El nu a reusit insa, pentru ca blonda i-a respins toate apelurile telefonice. "Nu stiu ce vrea, eu nu ii raspund la niciun telefon. Vreau sa il uit si acum regret relatia pe care am avut-o cu el. Puteam sa ma duc la politie, dar nu vreau sa fac rau nimanui. Eu imi doresc sa nu am de suferit in viitor de pe urma loviturilor si sa imi iau viata de la zero pe plan sentimental", ne-a declarat Simona, care vrea sa profite de vacanta pentru a se reface dupa stresul psihic si fizic la care a fost supusa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.