'Maritata' ii transmite prin cunostinte comune fostei prietene, Cristinei Rus, ca nu e cazul sa isi faca iluzii cu italianul
Chiar si maritata, Cristina Spatar nu se cuminteste. La bratul barbatului sau, ea inca suspina dupa Mirco. Apropiati ai vedetei ne-au spus ca interpreta nu conteneste sa vorbeasca despre fostul ei iubit. Iar supararea pe Cristina Rus nu i-a trecut inca.
Ii e teama ca il dezmosteneste
Despre cele doua se stie ca au fost bune prietene, isi povesteau cate in luna si in stele. Blonda Rus stia ce mult il iubeste Cristina Spatar pe mascul, si cu toate acestea, dupa ce a vazut-o pe prietena sa maritata, a si sarit in bratele italianului. In vara asta, Cristina Spatar a imbracat rochia de mireasa. Ea a vrut sa demonstreze inca o data ca nu mai e interesata nici de „fostul", nici de „tradatoare". I-a jurat sotului ei ca ii va fi fidela pana la moarte. Nu contesta m, poate cu trupul da, dar cu sufletul ba!!!


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.