De ce i-a fost frica lui Matteo, de aia nu a scapat! Delia a revenit de pe Litoral luni seara, pentru o sedinta-fulger cu usile inchise, cu scopul de a-i cere socoteala iubitului ei pentru pozele aparute luni in presa

El a avut ghinionul sa fie surprins, sambata seara, in fata Clubului Twice din Bucuresti, in ipostaze indecente cu o necunoscuta al carei bust il rivalizeaza lesne pe cel al Pamelei Anderson.
Delia a fost atat de nervoasa din cauza fotografiilor cu Matteo incat, timp de doua zile, nici ca a dorit sa faca vreun comentariu in presa.

Totusi, ieri, cand lucrurile s-au mai linistit, ea a gasit puterea sa ne povesteasca cum si-a pedepsit iubitul, pentru imprudenta de a se lasa pipait de o necunoscuta, si careia, ce-i drept, acesta i-a cam dat apa la moara:

“Cand am vazut pozele m-am enervat rau de tot, cred ca orice femeie ar fi reactionat la fel”, ne-a spus Delia. Desi cunoscuta ca avand un caracter vulcanic, cantareata ii tine acum partea lui Matteo, care, din spusele sale, numai el stie, saracul, prin ce calvar a trecut zilele astea:
“Am revenit luni seara in Bucuresti ca sa lamurim lucrurile. M-am mai fript de cateva ori cu barbatii si nu mai vreau sa sufar. Matteo mi-a explicat ca pe fata o stie de un an si ca sunt doar amici. L-am crezut, caci am incredere in el. Insa, l-am sfatuit sa fie mai atent cum se comporta in public cu femeile, caci gesturile lui pot fi interpretate. Oricum, sunt cu ochii pe el. Noi nu locuim impreuna, asa ca luni n-am dormit la el acasa”, a declarat Delia.

Solista a mai fost domolita si de mama ei, care a sfatuit-o sa nu-si strice relatia cu bietul baiat doar pentru niste poze in care se lasa pipait de o femeie de calitate indoielnica: “Mama stie ca Matteo e mai copilaros si lipicios, si pe sora mea o mai pupa pe obraz. Asta e felul lui, asa ca s-a straduit si ea sa calmeze lucrurile”.
Prevazatoare, Delia Matache isi va lua iubitul dupa ea in concertele din tara: “El e inca un copil, iar femeia aceea e clar pusa pe spart case. Asa ca prefer sa-l iau pe Matteo cu mine, ca sa stau mai linistita. Vad ca fata nici nu l-a sunat, dar nici ca ii doresc sa o faca”, si-a inchis “pledoaria” solista.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.