Dupa ce a fost parasita in favoarea Annei Lesko, modelul a preferat sa plece din Romania ca sa uite de esecurile amoroase
Unul dintre cele mai apreciate manechine de pe la noi, Corina Zugravu, a decis sa se mute in Italia, pentru ca nu a suportat despartirea de Codin Maticiuc. Bruneta a luat aceasta hotarare in urma cu mai multe saptamani si la putina vreme dupa ce fostul ei iubit a rupt relatia cu ea pentru cantareata Anna Lesko.
Orgolioasa, frumoasa Corina nu a digerat infrangerea si, in ciuda incercarilor de a se detasa de acest moment trist, nu a reusit sa isi vada linistita de viata ei. Potrivit unor surse apropiate modelului, ea nu se simtea deloc bine si acesta a fost motivul pentru care a luat decizia de a accepta mai multe contracte de modelling in Italia. "Se pare ca va sta o perioada mai lunga acolo, nu e ceva pe termen scurt. Ea e o femeie foarte frumoasa si nu a stiut sa accepte infrangerea in fata Annei. In rest nu stiu sa fi avut conflicte cu Codin. Stiu ca s-au despartit civilizat. Era ranita in amorul propriu, nu altfel", ne-a declarat o prietena apropiata a Corinei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.