Unul din paznicii flacarii olimpice a devenit printre cei mai ravniti barbati din China, dupa mediatizarea simbolului Jocurilor Olimpice, el primind nenumarate cereri in casatorie, relateaza NewsIn.

Paznicul este cunoscut drept "cel de-al doilea frate din dreapta", dupa pozitia pe care o avea de fiecare data in fotografiile cu flacara olimpica.

Mai multe imagini cu el imbracat in uniforma olimpica, in culorile alb si albastru, au impanzit site-urile din China, dar si revistele. O parte din fanele acestuia l-au comparat cu Lei Feng, un soldat foarte cunoscut al lui Mao Zedong.

Pe paginile web pe care au fost postate fotografii ale noului sex-simbol au aparut si mesaje pentru acesta. "Il iubim nu numai pentru ca arata foarte bine, dar si pentru ca reprezinta o mare mandrie pentru China", a scris o doamna pe un blog. O alta fana a comentat o poza in care un politist britanic il imbrancea pe paznic: "Ia manile de pe corpul cel mai drag mie".

"Dragul meu al doilea frate din dreapta, te rog sa te casatoresti cu mine", l-a implorat o fata pe un site in care apar 542 de pagini cu mesaje si fotografii ale paznicului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.