Nicole Scherzinger, frumoasa de la Pussycat Dolls, femeia la care ravneste orice barbat la varsta de 29 de ani declara ca nu s-a bucurat mereu de acelasi succes

Scherzinger si-a amintit ca in ochii baietilor nu prezenta niciun interes in trecut. „Nu eram foarte populara. Baietii nu ma invitau niciodata in oras", a marturisit cantareata.
„Bombonica" de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger s-a laudat ca barbatii nu au curajul sa o insele.
Lucrurile au inceput sa ia o alta intorsatura cand diva si-a descoperit talentele muzicale. „In liceu am inceput sa infloresc, cand am vazut ca imi place sa cant. Desi eram timida si slabanoaga, muzica m-a pus in valoare", a concluzionat Nicole.
Cine se intreaba care este metoda prin care Nicole Scherzinger se mentine intr-o forma atat de buna, a venit momentul sa afle.

Sfatul lui Nicole este ca femeile sa exprime seriozitate si in acest caz nu vor avea niciodata parte de surprize neplacute. Secretul cantaretei mai consta si in implicarea si energia pe care o depune intr-o relatie, relateaza The Sun. „Pentru ca stiu intotdeauna ce vreau, cred ca barbatii se intimideaza si nu sunt tentati sa calce stramb", a mai spus Scherzinger.Cupidon cu ale lui sageti a ochit-o de curand si pe frumoasa Nicole Scherzinger.
Iubire cu un pusti
Bruneta exotica si pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, dau semne clare ca niste sentimente de iubire se infiripa intre ei. Ca si pe pista, si in viata amoroasa britanicul pare sa se miste cu mare viteza. La doar cateva ore de cand a cunoscut-o pe Nicole, tanarul de 22 de ani a convins-o ca o „intalnire intima" nu strica.

Cei doi s-au vazut pentru prima data in culisele de la Premiile MTV Europe, desfasurate in Munchen. Lewis se afla acolo pentru a inmana un trofeu, iar Nicole pentru a-si etala talentul muzical. Dupa ce si-a terminat treaba la show-ul MTV, Hamilton s-a indreptat repede spre hotel, alaturi de cativa prieteni. Ceva mai tarziu insa s-a prezentat la o petrecere privata, la care Nicole a sustinut un spectacol. „El parea destul de emotionat. Tot se invartea prin barul hotelului inainte sa mearga sa o vada. A stat foarte aproape de scena si nu isi mai putea lua ochii de la ea", citeaza Daily Mail o sursa.

S-au intalnit mai apoi in zona dedicata VIP-urilor, unde lucrurile au devenit evidente pentru toata lumea. „Lewis avea o mana in jurul ei si ii soptea ceva la ureche. In mod clar, ea era incantata de atentia primita si i-a multumit ca a venit sa o vada", a confirmat un martor. De la despartirea din luna martie de fosta iubita, oficial, viata pilotului de Formula 1 nu a mai fost condimentata de nicio prezenta feminina. De cand a vazut-o insa pe Nicole, lucrurile s-au „accelerat".

„Lewis a spus unui amic ca este mult prea aglomerat in culise si ca i-ar placea sa mearga intr-un loc mai linistit. S-a indreptat apoi spre Nicole si i-a spus ca vrea sa o duca intr-un loc mai intim. In cele din urma, au parasit petrecerea impreuna", a povesit un martor.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.