Se considera o tipa tanara si in putere, astfel ca de statutul de pensionar nici nu vrea sa auda. Israela, caci despre ea este vorba, a marturisit ca banii primiti de la stat, pentru munca de-o viata, ii va dona persoanelor sarace
Irinel Columbeanu este un alt magnat care este hotarat sa nu ia pensia. Benone Sinulescu recunoaste, insa, ca nu refuza postasul.
Are 60 de ani si cinci ani pana cand va fi declarata pensionara cu acte in regula, in Israel, acolo unde locuieste de peste 20 de ani.
Chiar si asa Israela Vodovoz spune ca se simte tanara si ca nici nu vrea sa auda de pensie.
“Nu vreau sa ies niciodata la pensie. Daca as accepta acest statut ar insemna sa ma plafonez, iar eu cu asa ceva nu sunt de acord. Sunt o femeie in putere, careia ii place sa-si traiasca viata din plin”, marturiseste vedeta, proaspat casatorita.
Intrebata ce va face cu banii pe care-i va primi pentru munca depusa, aceasta a raspuns hotarata ca-i va dona persoanelor care au nevoie de ei.
“1.500 de dolari este o pensie care le asigura israelienilor un trai decent. Probabil, ca si eu voi avea cam tot atat”.
“Regina salsei” spune ca seamana in aceasta privinta cu tatal ei, care s-a pensionat abia la 78 de ani. Mai tanarul ei sot, Liviu, de 35 de ani, este de acord cu decizia partenerei sale, mai ales ca banii nu sunt o problema in familia lor. Ambii au afaceri personale, de pe urma carora traiesc pe picior mare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.