In urma cu trei ani, fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae, a renuntat la cariera muzicala pentru a-si urma iubitul, pe omul de afaceri Marius Vizer, peste hotare
Tanara si-a motivat alegerea respectiva sustinand ca si-a dorit sa-si intemeieze o familie. Cu toate acestea, ea a fost nevoita ca in toata aceasta perioada sa faca naveta intre Romania, Budapesta si Viena, unde Marius Vizer are cate o casa.
Nerabdatoare sa devina mama
Cu toate acestea, fosta cantareata nu poate sa ramana gravida. „Ne dorim foarte mult sa devenim parinti si nu vrem doar un copil, ci mai multi. Nu vrem insa sa fortam cursul naturii si, de accea, asteptam cuminti vestea buna. Eu sper de fiecare data ca sunt insarcinata si traiesc emotiile de rigoare pana la proba contrarie. Atat eu, cat si Marius speram sa avem cat mai repede un copil.”, spunea Irina Nicolae cu ceva timp in urma. In ciuda acestora, ea a recunoscut ca in cazul in care nu va reusi sa ramana insarcinata, ea va fi in stare sa recurga si la fertilizarea in vitro, pentru a face copiii mult doriti.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.