Febra burticilor frumoase care umplu din ce in ce mai provocator rochitele baby-doll le-a prins si pe vedetele mai nonconformiste ale patriei noastre

Dupa cantareata Corina, care, desi nu este maritata, a anuntat public ca va fi mamica, a venit randul Andreei Banica sa-si doreasca sa ramana insarcinata.

Isi doreste mult un copil

Imediat dupa casatoria cu impresarul ei, Lucian Mitrea, apetisanta blonda s-a gandit sa renunte la pastilele contraceptive, pe care le ia de aproape 10 ani. Zis si facut, numai ca, in loc sa slabeasca, cum se intampla in majoritatea cazurilor, dupa intreruperea anticonceptionalelor, Andreea a inceput sa ia in greutate. Cum medicul ei ginecolog ii spusese ca ar trebui sa ramana insarcinata cam la un an dupa intreruperea pastilelor, cantareata s-a impacientat si a facut repede un test de sarcina. Rezultatul a fost negativ, asa ca medicul i-a sugerat sa mai astepte cel putin o luna pana sa repete testul, pentru mai multa precizie si mai ales pentru a se putea observa cu exactitate la ecograf.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.