Paul Newman a incheiat chimioterapia prescrisa impotriva cancerului pulmonar de care sufera si a spus familiei ca vrea sa moara acasa, in Connecticut, dupa ce medicii i-au spus ca mai are de trait doar cateva saptamani
Recent, starul, castigator al unui premiu Oscar, a fost surprins de fotografi pe cand iesea dintr-un spital de oncologie din New York, intr-un scaun cu rotile, aratand slabit si palid.
“Paul nu a vrut sa moara la spital”, a indicat o sursa. “Joanne (n.r. sotia actorului) si fiicele sale sunt alaturi de el”, a mai spus sursa, descrisa in presa ca fiind “un prieten apropiat al familiei”. Actorul si-a petrecut ultimele saptamani cu punerea in ordine a afacerilor sale.
Speculatiile despre starea de sanatate a lui Newman au aparut in ianuarie. In martie, starul a negat informatia potrivit careia sufera de cancer, dupa ce a fost nevoit sa lipseasca de la o gala caritabila importanta. In aceeasi luna, el si-a anulat o aparitie la talk show-ul lui David Letterman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.