La nici un an de cand s-au indragostit, iata ca Matteo da semne de slabiciune
In timp ce Delia, iubita lui, munceste pe branci pe Litoral pentru a aduce bani acasa, iubitul ei are, in Bucuresti, preocupari mai putin ortodoxe, iesind la agatat, in cluburi.
Matteo a dat dovada de un grad mare de inconstienta cand a aparut sambata seara, in Club Twice,din Bucuresti, alaturi de o blonda cu un bust impresionant si pusa pe stricat cupluri.
Ca si cum nu era suficient, el a scos-o afara, la o gura de aer, moment in care in loc sa-si tina mainile acasa si sa abordeze o mina serioasa, caci nu se stie cine e pe urmele lui, a preferat sa-si dea frau liber sentimentelor.
Atras de blonda ca fluturele de lampa, iubitul Deliei, ca sa nu spunem fostul, caci asteptam si reactia solistei, a trecut la pipaieli si dulcegarii cu necunoscuta ai carei sani se incapatanau sa stea cuminti in sutien. Faza care nu le-a scapat insa fotoreporterilor Click!

Delia, esti ghinionista in dragoste!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.