Dupa ce in urma cu o saptamana s-a scris ca petrecerea lui Janet Jackson s-a terminat cu focuri de arma in loc de focuri de artificii, acum a venit randul lui Lil' Kim sa socheze presa cu o petrecere care s-a terminat cu o crima.

Ceea ce trebuia sa fie o seara de neuitat, s-a terminat tragic pentru tanara Ingrid Rivera in varsta de doar 24 ani, care a fost ucisa in timpul petrecerii lui Lil' Kim.

Tanara, mare fana a cantaretei, s-a alaturat vedetelor, prezente duminica seara intr-un club de karaoke din Manhattan, pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Lil. Potrivit politiei, Ingrid a fost ucisa pe acoperisul clubului unde se tinea petrecerea. In urma autopsiei s-a descoperit ca decesul a survenit in urma unei lovituri fatale cu o sticla de sampanie.

Trupul neinsufletit al tinerei a fost gasit miercuri de politia locala, dupa ce mama ei o daduse disparuta luni dimineata.

Politia a adaugat ca aparent, ucigasul era familiar cu clubul in care s-a petrecut crima, dat fiind locul unde a fost gasit cadavrul.

O prietena apropiata lui Lil' Kim a declarat ca ea impreuna cu cantareata nu au stat foarte mult la petrecere, dar in momentul in care au plecat totul parea sa fie in regula.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.