Modelul Roxana Dita a format un cuplu alaturi de Patrascu timp de patru ani, perioada in care, spune ea, a trecut peste mai multe infidelitati ale barbatului

'Nu se putea abtine de la femei'

Manechinul Roxana Dita a fost, se pare, una dintre femeile pe care Claudiu Patrascu chiar le-a iubit. 'Am fost impreuna aproape patru ani. Nu cred ca rezistam atata timp daca nu erau sentimente intre noi', si-a inceput Roxana marturisirea.

Chiar daca si-au spus adio in urma cu cativa ani, ea recunoaste ca junele Claudiu i-a marcat existenta, si nu intotdeauna intr-un mod placut.
'Am suferit din cauza lui. Prietenii mei stiu cum eram in vremea aceea. Primeam telefoane de la te miri cine si-mi spunea ca iubitul meu ba e la mare cu Loredana de la Trident, ba e la munte cu vreo fufa.
Eram devastata. Aveam zile in care nu mancam si sufeream ca proasta', spune tanara.

Pentru ca se indragostise de el, Roxana i-a acceptat infidelitatile, pentru ca a crezut ca la un moment dat se va schimba. In plus, isi aminteste tanara, se potriveau perfect in pat. 'Chiar credeam ca se va schimba intr-o buna zi. Dar nu, am constatat ca nu poate sa se abtina de la femei, cum nu pot eu sa ma abtin de la ciocolata, spre exemplu. Conta, insa, faptul ca ma intelegeam perfect la pat cu el. Sexual vorbind, nu am ce-i reprosa, eram foarte compatibili. Ne placea aventura, adoram sa ne iubim prin diverse locuri, insa niciodata in vazul lumii. Tin minte ca il excita in mod deosebit sexul in masina, doar masinile sunt marea lui pasiune. Ne-am mai iubit in mare sau pe zapada', isi aminteste ea zambind.
'Am fost singura care nu a profitat financiar de el, care nu i-a cerut niciodata bani. Mie-mi facea cadouri normale: bijuterii, telefoane mobile, niciodata nu i-am cerut lucruri excentrice. Sper ca apreciaza asta acum', a incheiat Roxana.

Nu s-au afisat prea des impreuna

Fara a evita iesirile in public, Roxana Dita si Claudiu nu s-au afisat foarte des impreuna. Frumoasa bruneta spune insa ca nu a resimtit acest lucru in mod negativ si ca nu acesta a fost motivul pentru care s-a despartit. Cand erau impreuna, Claudiu era galant si uneori romantic. 'Adevarul e ca ne-am despartit din cauza femeilor. Era afemeiat, iar eu nu suportam', a incheiat ea, multumita peste poate ca acum are o viata amoroasa linistita, care nu-i provoaca suferinte.
Cine e Roxana Dita?
La 23 de ani, Roxana Dita e deja cunoscuta in lumea modei. A participat la nenumarate prezentari, a fost finalista la Miss Playboy cu trei ani in urma si a participat anul trecut la concursul 'Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu'. Dupa ce s-a despartit de Claudiu Patrascu, a mai avut o scurta aventura cu Ilie Dumitrescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.