Premierul Mihai Tudose a anuntat la Antena 3 ca Simona Halep a acceptat sa fie ambasadorul sportului romanesc.
"Simona Halep este un simbol al Romaniei. Ea ne-a facut onoarea sa accepte sa devina ambasadorul sportului romanesc. Este un gest foarte mic fata de ceea ce a facut Simona pentru Romania", sustine prim-ministrul.

"M-a impresionat. Este foarte modesta, zambeste, este o fire foarte pozitiva. Este o fire deschisa si vine dupa cateva meciuri grele, cu incarcatura emotionala foarte mare. Nu se vedea. Daca nu esti emotionat cand esti intr-o camera cu Simona Halep, cu Ilie Nastase si cu Ion Tiriac, inseamna ca ai o problema si trebuie sa te duci la medic. Si ceilalti doi, ca si cei doi Gica, sunt simboluri. Gica Hagi daca se duce in Turcia cred ca e privit ca un rege, Gica Popescu, in Spania, cel putin, la fel. Toata lumea ii stie, toata lumea ii apreciaza si am uitat sa ii apreciem noi si, de ce nu, sa ii folosim, nu mercantil, la justa lor valoare. Sa faca ceva in fotbal, sa faca ceva pentru copii, au un potential extraodrinar sa faca ceva cu niste copii, cu niste generatii care isi cauta simboluri", a adaugat seful Executivului, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.