Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau sustine ca va depune un "denunt calomnios" pe numele liberalului Marin Anton, sustinand ca detesta violenta si ca nu l-a atins.
"Vreau sa va spun ca exista si denuntul calomnios, pe care cu siguranta il voi face. Nu l-am atins, asta e foarte clar. Detest violenta si consider ca, pur si simplu, este o provocare mizerabila. Am trecut pe langa el, mi-a adresat cateva cuvinte urate la care i-am raspuns. (...) Haideti sa asteptam certificatul medico-legal si sa urmarim, pentru ca, a doua zi, eu l-am vazut pe un post de televiziune si dansul nu avea nimic, era chiar foarte vesel", a declarat Badalau, citat de cotidianul.ro.

Referitor la afirmatiile senatorului USR Mihai Gotiu, care a relatat ca atat el, cat si Nicusor Dan au fost amenintati cu bataia de catre Niculae Badalau, chiar in Parlament, in luna februarie, Badalau a spus: "Am vazut ca si domnul Gotiu s-a trezit. Eu nu am auzit ca l-as fi amenintat vreodata. Eu nu am auzit pana acum lucrul acesta, daca o sa-mi permita, de la zece metri, daca eu l-am amenintat vreodata. (...) Cred ca este o politica a unora de a decredibiliza liderii PSD pe tot felul de tiganeli. Cred ca schimbul politic trebuie sa fie pe idei, trebuie sa fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu sa spunem de mama si de altceva".

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.