Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, este acuzat ca l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nunta la care au participat in localitatea Comana din Giurgiu. Anton a depus plangere la Politie, fiind deschis un dosar de cercetare penala pentru amenintare, loviri si alte violente.

Reprezentantii Politiei Judetene Giurgiu au declarat, duminica, pentru News.ro, ca s-a deschis un dosar de cercetare penala in urma unei reclamatii primite in cursul noptii de sambata spre duminica.

”La ora 00.20 un barbat de 57 de ani din Gradinari, judetul Giurgiu, a depus o reclamatie la sediul Politiei Municipiului Giurgiu, afirmand ca a fost victima unei agresiuni fizice savarsite de un barbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs intr-un restaurant, in care cei doi participau la un eveniment privat”, au precizat reprezentantii Politiei Judetene Giurgiu.

Potrivit acestora, se fac cercetari pentru loviri si alte violente, dar si pentru ameninaare.

”Dosarul va fi inaintat spre competenta solutionare Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, data fiind calitatea persoanei reclamate”,
au mai precizat reprezentantii Politiei Giurgiu.

Surse oficiale au precizat ca persoana reclamata este presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, iar cel care l-a reclamat este liberalul Marin Anton.

Cei doi participau la o nunta, intr-un restaurant din localitatea Comana, Giurgiu, cand, conform surselor citate, ”pe fondul unor discutii neprincipiale, Nicolae Badalau i-a dat o palma liberalului Marin Anton”.

Incidentul are loc la cateva zile dupa ce scene similare au avut loc in pauza unei emisiuni la B1 TV, cand fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.