Presedintele Executiv al PSD Niculae Badalau neaga ca l-ar fi lovit pe liberalul Marin Anton la nunta.

"Pur si simplu nu am avut decat un schimb de replici cu domnul Anton. Nu stiu de unde a iesit toata povestea asta. Nu sunt de acord cu violenta, detest violenta", a declarat Badalau la Antena 3, sustinand ca este "stupefiat vizavi de ceea ce se spune, pentru ca acolo erau 500 de martori".

"Nu l-am lovit, frustrarile dansului politice, provocarile pe care le face, nu le inteleg. Dansul vrea sa devina vedeta",
a mai spus Badalau, ssunand ca detesta inclusiv violenta verbala si ca schimbul de replici cu Marin Anton a durat cateva secunde.

El a subliniat ca detesta violenta si ca schilbul de replici a durat doar cateva secunde. De asemenea, a specificat ca nu a fost la politie, insa va merge in cazul in care va fi chemat, scrie hotnews.ro.

Afirmatiile lui Badalau au fost sustinute si de presedintele CJ Giurgiu, Marian Minea, care a declarat ca Marin Anton nici macar nu fusese invitat la nunta.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.