Social 27 Martie 2018 18:09 de Clara Vacaru
Un barbat in varsta de 42 de ani, din Brasov, s-a prezentat, marti, la Politie, pentru a anunta ca si-a omorat sotia si cei doi copii, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Brasov.

UPDATE 29 martie - Potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiilor, pe trupurile victimelor nu s-au gasit urme de de autoaparare, semn ca nu s-au putut lupta pentru viata lor. Florin Buliga si-a ucis prima data sotia, in varsta de 42 de ani, cu trei lovituri de cutit, apoi fata de 18 ani, pe care a injunghiat-o de opt ori si apoi baiatul de 13 ani, pe care l-a lovit de trei ori. (Citeste si: Crima Brasov. Anchetatori: Autopsiile confirma ca victimele au fost injunghiate in somn)

UPDATE 22:30 -
Florin Mircea Buliga le-a spus anchetatorilor ca prin gestul sau le-a salvat sufletele celor dragi. El a sustinut pe tot parcursul audierilor ca a avut o revelatie religioasa. Barbatul a mai povestit ca a fost dependent de alcool si ca in urma cu un an a urmat un tratament pentru a scapa de alcoolism, scrie adevarul.ro.


''Barbatul s-a prezentat la Politie marti, in jurul orei 13.30, si a anuntat ca si-a omorat sotia si pe cei doi copii. Politistii sunt in curs de verificare a celor intamplate. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie IPJ Brasov, Gabriela Dinu.

Tripla crima ar fi fost comisa de barbat intr-un bloc din cartierul Noua. Sotia barbatului avea 42 de ani, iar unul dintre copii, o fata, 18 ani si celalalt, un baiat, 13 ani. (Foto: arhiva familiei Buliga / Facebook).


Anchetatorii au gasit trupurile celor trei in apartamentul familiei, aflat intr-un bloc modern, recent construit. Presupusul criminal pare tulburat de o experienta religioasa, spun surse din cadrul anchetei, potrivit stirileprotv.ro.

Familia in care a avut loc tragedia este educata si instarita. Cei doi soti conduceau impreuna o afacere, el era administratorul firmei, iar ea contabil.

Barbatul ar fi incercat sa se sinucida inainte de a curma vietile celor trei, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, Gabriela Dinu.

''Asta se pare ca este cronologia. El ar fi incercat sa se sinucida inainte de a-si omori sotia si pe cei doi copii. Deocamdata nu se stie daca acest tragic eveniment s-a produs in cursul noptii, urmeaza ca cei de la Serviciul de Medicina Legala sa stabileasca acest lucru. In acest moment al anchetei alte informatii nu pot fi date publicitatii. Barbatul este la audieri si cu certitudine va ramane in arestul Inspectoratului Judetean de Politie'', a mai spus purtatorul de cuvant.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Se pare ca barbatul a fost luni la o manastire din localitatea brasoveana Sinca, pentru a se ruga.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.