Social 29 Martie 2018 13:07 de Clara Vacaru
Rezultatele preliminare ale autopsiei in cazul victimelor triplei crime de la Brasov confirma faptul ca acestea au fost ucise in somn.

Potrivit rezultatelor preliminare ale autopsiilor, pe trupurile victimelor nu s-au gasit urme de de autoaparare, semn ca nu s-au putut lupta pentru viata lor. Florin Buliga si-a ucis prima data sotia, in varsta de 42 de ani, cu trei lovituri de cutit, apoi fata de 18 ani, pe care a injunghiat-o de opt ori si apoi baiatul de 13 ani, pe care l-a lovit de trei ori, scrie adevarul.ro.

Raportul preliminar au autopsiei confirma ca victimele au fost injunghiate in somn. Din acest raport reiesa ca nu prezinta urme de aparare, semn ca victimele nu s-au putut lupta pentru viata lor. Urmeaza sa primim redactat raportul complet si atunci vom avea mai multe informatii. Asteptam in zilele urmatoare si rezultatul analizelor de sange si urina prelevate de la Florin Mircea Buliga care ne vor arata daca a consumat alcool sau droguri in ziua crimei“, a declarat procurorul de caz Daniel Danca, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, pentru sursa citata.

Florin Marius Buliga se afla in arestul Politiei Brasov, dupa ce magistratii Tribunalului Brasov au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Barbatul a cerut sa fie arestat si i-a spus avocatului din oficiu ca isi asteapta cat mai repede pedeapsa.

Citeste si: Un barbat din Brasov si-a omorat sotia si pe cei doi copii. Omul s-a predat la politie


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.