Silviu Laiu s-a calificat in urmatoarea etapa a concursului X Factor dupa ce a primit trei de "da" din partea juriului emisiunii.

In ciuda abilitatilor sale vocale, se pare ca Laiu a fost eliminat din competitie dupa doua saptamani de inregistrari. Participantul a explicat situatia intr-un post pe Facebook.

"Apreciez "revolutia" de comentarii frumoase si aprecieri, insa treaba sta asa: dupa 2 saptamani de la inregistrarile din vara pe care tocmai le-ati vazut la televizor, am fost sunat de o d-ra din staff-ul XFactor care mi-a spus ca "din motive obiective" am fost respins din competitie (desi am primit 3 de "DA" din partea juratilor). Nu cred ca am fost singurul in aceasta situatie si nu cred ca cei care s-au inscris in aceasta competite sunt alesi numai de Juriu. Insa sunt un gras (acu de fapt am mai slabit) mandru ca am cantat o melodie de-a lui Bittman, in fata lui Bittman si i-a mai si placut :))). Astept cu nerabdare sa ii vad pe cei care au ramas in concurs. Multumesc pentru sustineri", a scris Laiu Silviu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.