Mihai Bendeac a cazut la pace cu Antena 1 dupa ce s-a anuntat ca s-a intrerupt colaborarea.

Cel care pare sa fi cedat este, se pare, Mihai Bendeac. Sub presiunea unor posibile procese, mai ales ca el era cel care ceruse ruperea contractului, actorul a ales sa revina la sentimente mai bune fata de trustul pentru care lucreaza. Conform unor informatii din interiorul trustului, Bendeac va relua filmarile pentru show-ul iComedy la sfarsitul acestei saptamani, inregistrarile urmand sa intre pe post abia saptramana viitoare

Mihai ar fi conditionat intoarcerea pe post de oprirea atacurilor din partea colegului sau de la Antena 3, Mircea Badea, scrie ADPM.

Reprezentantii televiziunii s-au inteles sa ii mai dea o sansa actorului de a putea continua show-ul in care a pus suflet, insa conditionandu-l sa aiba de acum inainte un comportament mai putin conflictual pentru a nu le mai pata imaginea statiei.
Prin urmare, in aceasta seara se va difuza o editie tip best of a emisiunii sale, urmand ca filmarile pentru episoadele urmatoare sa se reia de saptamana viitoare.

Raspunzand unor comentarii aparute in presa, ca si-a sacrificat lbiertatea de exprimare de frica amenzilor, Mihai Bendeac a spus:

"Pentru mine nu e "un mic amanunt". Din contra, e cel mai important lucru. Si, daca e nevoie, voi face din acest "caz", o revolta a tuturor celor pentru care libertatea e ceva important. Daca as accepta cenzura, mai ales intr-un moment in care toata tara dezbate acest subiect, ar insemna ca noi toti capitulam. Si Romania va fi condusa de cei care au puterea de a manipula. Prefer sa raman in curul gol sau sa mor decat sa nu ma mai pot uita in oglinda. Daca e nevoie, cer azil politic in alta tara si vorbesc de acolo. Orice!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.